Bog & idéBeatrice Ojakangas

Bøger skrevet af Beatrice Ojakangas

Læs mere om Beatrice Ojakangas
1 produkter
1 produkter
Scandinavian Feasts
Scandinavian FeastsBeatrice Ojakangas
219,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Scandinavian Feasts

Mere om Beatrice Ojakangas

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Beatrice Ojakangas. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ojakangas' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Scandinavian Feasts" udgivet af University of Minnesota - "Scandinavian Cooking" udgivet af University of Minnesota

Bøger af Beatrice Ojakangas

Der er to tilgængelige udgivelser af Beatrice Ojakangas hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Ojakangas' bøger som paperback. Ojakangas' bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af University of Minnesota.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Scandinavian Feasts" af Beatrice Ojakangas

Hos Bog & idé er "Scandinavian Feasts" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af University of Minnesota.

"Scandinavian Cooking" af Beatrice Ojakangas

Det er muligt at købe Beatrice Ojakangas' "Scandinavian Cooking" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er University of Minnesota, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Beatrice Ojakangas