Bog & idéBeatrice von Bormann

Bøger skrevet af Beatrice von Bormann

Læs mere om Beatrice von Bormann
1 produkter
1 produkter
Kirchner og Nolde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirchner og NoldeBeatrice von Bormann
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirchner og Nolde

Mere om Beatrice von Bormann

Du kan kun finde en enkelt bog af Beatrice von Bormann her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kirchner og Nolde". Den er udgivet af SMK Forlag & Hirmer Publishers på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kirchner og Nolde" af Beatrice von Bormann

Det er muligt at købe Beatrice von Bormanns "Kirchner og Nolde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SMK Forlag & Hirmer Publishers.

Dette er en også en skøn bog fra Bormann, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Beatrice von Bormann