Bog & idéBech-Nielsen

Bøger skrevet af Bech-Nielsen

Læs mere om Bech-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Samtaleanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
SamtaleanalyseFemø-Nielsen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Samtaleanalyse

Mere om Bech-Nielsen

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Bech-Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædiatrisk fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Samtaleanalyse" udgivet af Samfundslitteratur

Bech-Nielsens bøger

Du kan finde to bøger af Bech-Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Bech-Nielsen bøger i forskellige formater. -s bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bech-Nielsens "Pædiatrisk fysioterapi"

"Pædiatrisk fysioterapi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Samtaleanalyse" af Bech-Nielsen

Det er muligt at købe Bech-Nielsens "Samtaleanalyse" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bech-Nielsen