Bog & idéBecky Ohlsen

Bøger skrevet af Becky Ohlsen

Læs mere om Becky Ohlsen
1 produkter
1 produkter
Stockholm Pocket Precincts: A Pocket Guide to the City's Best Cultural Hangouts, Shops, Bars and Eateries
Stockholm Pocket Precincts: A Pocket Guide to the City's Best Cultural Hangouts, Shops, Bars and EateriesBecky Ohlsen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Stockholm Pocket Precincts: A Pocket Guide to the City's Best Cultural Hangouts, Shops, Bars and Eateries

Mere om Becky Ohlsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Becky Ohlsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ohlsen.
Bøgerne fra Becky Ohlsen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sweden" udgivet af Lonely Planet - "Seattle" udgivet af Lonely Planet - "Sweden" udgivet af Lonely Planet - "Stockholm Pocket Precincts: A Pocket Guide to the City's Best Cultural Hangouts, Shops, Bars and Eateries" udgivet af Pocket Precincts - "Pocket Stockholm" i serien "Lonely Planet" udgivet af Turbulenz - "Pocket Stockholm" i serien "Lonely Planet" udgivet af Turbulenz

Mere om Becky Ohlsens bøger

Becky Ohlsen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Ohlsens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Ohlsen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Becky Ohlsens "Sweden"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Ohlsen, kan du godt glæde dig. Det er Lonely Planet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Becky Ohlsen "Seattle"

"Seattle" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lonely Planet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Becky Ohlsen