Bog & idéBecky Stephen

Bøger skrevet af Becky Stephen

Læs mere om Becky Stephen
1 produkter
1 produkter
Culture Smart India: The essential guide to customs & culture
Culture Smart India: The essential guide to customs & cultureBecky Stephen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart India: The essential guide to customs & culture

Mere om Becky Stephen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Becky Stephen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stephens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart India: The essential guide to customs & culture" udgivet af Kuperard - "Culture Smart India: The essential guide to customs & culture" udgivet af Kuperard - "Culture Smart India: The essential guide to customs & culture " i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Mere om Becky Stephens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Becky Stephen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Becky Stephen kommer i samtlige formater. Stephen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Kuperard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Becky Stephens "Culture Smart India: The essential guide to customs & culture"

Det er muligt at købe Becky Stephens "Culture Smart India: The essential guide to customs & culture" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Becky Stephen "Culture Smart India: The essential guide to customs & culture"

Endnu en af Becky Stephen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Becky Stephen