Bog & idéBeKa

Bøger skrevet af BeKa

Læs mere om BeKa
2 produkter
2 produkter
Monsterskolen 1
TILBUD
Monsterskolen 1BeKa
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(1)
Monsterskolen 1
Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Patient A
BOEGERTILSTAERKPRIS
Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Patient ABeKa
182,56 DKK
Indbundet
(2)
Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Patient A

Mere om BeKa

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra BeKa. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i Embryologi" udgivet af Kompendieforlaget - "Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Patient A" udgivet af Cobolt - "Blåfrakkerne: Krigskorrespondenten" udgivet af Forlaget Zoom - "Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Enigma" udgivet af Cobolt - "Klæd dig ud som prinsesse" udgivet af Flachs - "Klæd dig ud som pirat" udgivet af Flachs - "Tre sprog og fire piske" udgivet af Skovlænge

Mere om BeKas bøger

Du kan bestille syv bøger af BeKa her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. -s bøger fås i samtlige formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

BeKas "Kompendium i Embryologi"

"Kompendium i Embryologi" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kompendieforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Patient A" af BeKa

Det er muligt at købe BeKas "Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Patient A" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
BeKa