Bog & idéBéla Bolten

Bøger skrevet af Béla Bolten

Læs mere om Béla Bolten
1 produkter
1 produkter
Einer töte des anderen Schuld
Einer töte des anderen SchuldBéla Bolten
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Einer töte des anderen Schuld

Mere om Béla Bolten

Béla Bolten har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Einer töte des anderen Schuld". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk. "Einer töte des anderen Schuld" er desuden en del af serien "{"stringMap":{"da":"Simon Wagners Fälle"}}".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Béla Boltens "Einer töte des anderen Schuld"

Hos Bog & idé er "Einer töte des anderen Schuld" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Einer töte des anderen Schuld" af Béla Bolten med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "{"stringMap":{"da":"Simon Wagners Fälle"}}". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Béla Bolten