Bog & idéBen Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag

Bøger skrevet af Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag

Læs mere om Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag
1 produkter
1 produkter
Kulturmøder i sygeplejen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturmøder i sygeplejenBen Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag
170,96 DKK
Paperback
(0)
Kulturmøder i sygeplejen

Mere om Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag. Bogen har titlen "Kulturmøder i sygeplejen". Den er udgivet af Samfundslitteratur på dansk. "Kulturmøder i sygeplejen" er desuden udgivet i serien "Kort og godt om sygepleje".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kulturmøder i sygeplejen" af Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag

Det er muligt at købe Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krags "Kulturmøder i sygeplejen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Krags serie "Kort og godt om sygepleje". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Krag, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ben Farid Røjgaard Nielsen og Helen Liesl Krag