Bog & idéBen le Vay

Bøger skrevet af Ben le Vay

Læs mere om Ben le Vay
1 produkter
1 produkter
Ben le Vay´s Eccentric Britain
Ben le Vay´s Eccentric BritainBen le Vay
249,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Ben le Vay´s Eccentric Britain

Mere om Ben le Vay

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Ben le Vay. Bogen hedder "Ben le Vay´s Eccentric Britain". Den er publiceret af Bradt Travel Guides på engelsk. "Ben le Vay´s Eccentric Britain" er desuden en del af serien "Bradt Travel Guides".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ben le Vay´s Eccentric Britain" af Ben le Vay

Det er muligt at købe Ben le Vays "Ben le Vay´s Eccentric Britain" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i le Vays serie "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.

Endnu en af Ben le Vay skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ben le Vay