Bog & idéBen Lecocq

Bøger skrevet af Ben Lecocq

Læs mere om Ben Lecocq
3 produkter
3 produkter
5 første emner
BOEGERTILSTAERKPRIS
5 første emnerBen Lecocq
332,96 DKK
Hæftet
(0)
5 første emner
5 emner
BOEGERTILSTAERKPRIS
5 emnerBen Lecocq
278,96 DKK
Hæftet
(0)
5 emner
ZOOM - Bog
ZOOM - BogBen Lecocq
339,95 DKK
Hæftet
(0)
ZOOM - Bog

Mere om Ben Lecocq

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Ben Lecocq. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Lecocq.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flexbog, 5 nye emner (folkeskolen)" udgivet af Alfabeta - "Projektdansk - arbejde" udgivet af Hanen - "Verbelisten" udgivet af Hanen - "5 første emner" udgivet af Alfabeta - "ZOOM - Film" udgivet af Alfabeta - "ZOOM - Bog" udgivet af Alfabeta - "5 nye emner" udgivet af Alfabeta - "5 emner" udgivet af Alfabeta

Mere om Ben Lecocqs bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Ben Lecocq hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Lecocqs bøger kommer i et udvalg af formater. Lecocqs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flexbog, 5 nye emner (folkeskolen)" af Ben Lecocq

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Lecocq, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alfabeta.

"Projektdansk - arbejde" af Ben Lecocq

Hos Bog & idé er "Projektdansk - arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hanen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ben Lecocq