Bog & idéBen Strong

Bøger skrevet af Ben Strong

Læs mere om Ben Strong
2 produkter
2 produkter
Jorden rundt med isbjørnen på ryggen
Jorden rundt med isbjørnen på ryggenBen Strong
39,95 DKK
EBOG
(0)
Jorden rundt med isbjørnen på ryggen
Jorden rundt med isbjørnen på ryggen
Jorden rundt med isbjørnen på ryggenBen Strong
149,95 DKK
Paperback
(0)
Jorden rundt med isbjørnen på ryggen

Mere om Ben Strong

Ben Strong har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Strong.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" udgivet af Books on Demand - "Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" udgivet af Books on Demand

Bøger af Ben Strong

Ben Strong har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Ben Strong bøger i forskellige formater. Bøgerne af Strong er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" af Ben Strong

"Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" er tilgængelig som ebog. "Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Ben Strong "Jorden rundt med isbjørnen på ryggen"

Det er muligt at købe Ben Strongs "Jorden rundt med isbjørnen på ryggen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ben Strong