Bog & idéBendt Bendtsen

Bøger skrevet af Bendt Bendtsen

Læs mere om Bendt Bendtsen
2 produkter
2 produkter
Fra bondedreng til vicestatsminister
Fra bondedreng til vicestatsminister Bendt Bendtsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Fra bondedreng til vicestatsminister
Fra bondedreng til vicestatsminister
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra bondedreng til vicestatsministerBendt Bendtsen
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Fra bondedreng til vicestatsminister

Mere om Bendt Bendtsen

Der findes flere bøger af Bendt Bendtsen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bendtsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra bondedreng til vicestatsminister " udgivet af BibMedia - "Fra bondedreng til vicestatsminister " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Fra bondedreng til vicestatsminister" udgivet af Mellemgaard

Bendt Bendtsens bøger

Bendt Bendtsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Bendt Bendtsen bøger i flere formater. Bendtsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra bondedreng til vicestatsminister " af Bendt Bendtsen

Det er muligt at købe Bendt Bendtsens "Fra bondedreng til vicestatsminister " som lydbog. Bendt Bendtsens "Fra bondedreng til vicestatsminister " fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BibMedia.

"Fra bondedreng til vicestatsminister " af Bendt Bendtsen

Hos Bog & idé er "Fra bondedreng til vicestatsminister " tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Fra bondedreng til vicestatsminister " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bendt Bendtsen