Bog & idéBendt Bendtsen

Bøger skrevet af Bendt Bendtsen

Læs mere om Bendt Bendtsen
1 produkter
1 produkter
Fra bondedreng til vicestatsminister
STREAM
Fra bondedreng til vicestatsministerBendt Bendtsen
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Fra bondedreng til vicestatsminister

Mere om Bendt Bendtsen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Bendt Bendtsen. Bogen hedder "Fra bondedreng til vicestatsminister". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bendt Bendtsens "Fra bondedreng til vicestatsminister"

Hos Bog & idé er "Fra bondedreng til vicestatsminister" tilgængelig som lydbog. Bendt Bendtsens "Fra bondedreng til vicestatsminister" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Endnu en af Bendt Bendtsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bendt Bendtsen