Bog & idéBendt Brock-Jacobsen

Bøger skrevet af Bendt Brock-Jacobsen

Læs mere om Bendt Brock-Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri

Mere om Bendt Brock-Jacobsen

Bendt Brock-Jacobsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Praktisk pædiatri". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Praktisk pædiatri" af Bendt Brock-Jacobsen

"Praktisk pædiatri" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Bendt Brock-Jacobsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bendt Brock-Jacobsen