Bog & idéBendt Torpegård Pedersen

Bøger skrevet af Bendt Torpegård Pedersen

Læs mere om Bendt Torpegård Pedersen
1 produkter
1 produkter
Ledelse og psykisk arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og psykisk arbejdsmiljøKjeld Sten Iversen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og psykisk arbejdsmiljø

Mere om Bendt Torpegård Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Bendt Torpegård Pedersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om at undersøge sig selv og opdage verdenen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Ledelse og psykisk arbejdsmiljø" udgivet af Gyldendal - "Klinisk socialpsykologi" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af Bendt Torpegård Pedersen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bendt Torpegård Pedersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Bendt Torpegård Pedersen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Om at undersøge sig selv og opdage verdenen" af Bendt Torpegård Pedersen

Hos Bog & idé er "Om at undersøge sig selv og opdage verdenen" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

Bendt Torpegård Pedersen "Ledelse og psykisk arbejdsmiljø"

Det er muligt at købe Bendt Torpegård Pedersens "Ledelse og psykisk arbejdsmiljø" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bendt Torpegård Pedersen