Bog & idéBendt Viinholt Nielsen

Bøger skrevet af Bendt Viinholt Nielsen

Læs mere om Bendt Viinholt Nielsen
2 produkter
2 produkter
Rued Langgaard
Rued LanggaardBendt Viinholt Nielsen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Rued Langgaard
Langgaard versus Laub
Langgaard versus LaubBendt Viinholt Nielsen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Langgaard versus Laub

Mere om Bendt Viinholt Nielsen

Der findes en del bøger skrevet af Bendt Viinholt Nielsen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Viinholt Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rued Langgaard " udgivet af Engstrøm & Sødring - "Rued Langgaards kompositioner" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Langgaard versus Laub " i serien "Salmernes hus¤Musik, salmesang og digtning" udgivet af Gyldendal - "Den ekstatiske outsider" udgivet af Engstrøm & Sødring

Bøger af Bendt Viinholt Nielsen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bendt Viinholt Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Bendt Viinholt Nielsen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Viinholt Nielsen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bendt Viinholt Nielsens "Rued Langgaard "

"Rued Langgaard " findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Engstrøm & Sødring, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bendt Viinholt Nielsen "Rued Langgaards kompositioner"

Hos Bog & idé er "Rued Langgaards kompositioner" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Odense Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bendt Viinholt Nielsen