Bog & idéBenedict Kjærgaard

Bøger skrevet af Benedict Kjærgaard

Læs mere om Benedict Kjærgaard
3 produkter
3 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Benedict Kjærgaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Benedict Kjærgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kjærgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard

Mere om Benedict Kjærgaards bøger

Du kan finde otte bøger af Benedict Kjærgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Benedict Kjærgaard bøger i et udvalg af formater. Kjærgaards bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den akutte patient" af Benedict Kjærgaard

Det er muligt at købe Benedict Kjærgaards "Den akutte patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den akutte patient" af Benedict Kjærgaard

"Den akutte patient" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benedict Kjærgaard