Bog & idéBenedict La Vay

Bøger skrevet af Benedict La Vay

Læs mere om Benedict La Vay
1 produkter
1 produkter
Eccentric Oxford
Eccentric OxfordBenedict La Vay
179,95 DKK
HÆFTET
(0)
Eccentric Oxford

Mere om Benedict La Vay

Der er bare én bog af Benedict La Vay tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Eccentric Oxford". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "Eccentric Oxford" er desuden tilknyttet serien "Bradt Travel Guides".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedict La Vays "Eccentric Oxford"

Det er muligt at købe Benedict La Vays "Eccentric Oxford" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vay, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Benedict La Vay