Bog & idéBenedicte Bernstorff

Bøger skrevet af Benedicte Bernstorff

Læs mere om Benedicte Bernstorff
2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Udsatte børn eller udsatte miljøer?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børn eller udsatte miljøer?Anette Prehn
422,96 DKK
Paperback
(0)
Udsatte børn eller udsatte miljøer?

Mere om Benedicte Bernstorff

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Benedicte Bernstorff. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bernstorff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsatte børn eller udsatte miljøer?" udgivet af Dafolo - "Læring eller ikke-læring?" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger af Benedicte Bernstorff

Benedicte Bernstorff har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Bernstorffs bøger som paperback. Bernstorffs bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedicte Bernstorffs "Udsatte børn eller udsatte miljøer?"

Hos Bog & idé er "Udsatte børn eller udsatte miljøer?" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Læring eller ikke-læring?" af Benedicte Bernstorff

"Læring eller ikke-læring?" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicte Bernstorff