Bog & idéBenedicte Brincker

Bøger skrevet af Benedicte Brincker

Læs mere om Benedicte Brincker
1 produkter
1 produkter
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund

Mere om Benedicte Brincker

Benedicte Brincker har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det epidemiske samfund". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det epidemiske samfund" af Benedicte Brincker

Det er muligt at købe Benedicte Brinckers "Det epidemiske samfund" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Brincker, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicte Brincker