Bog & idéBenedicte Bull

Bøger skrevet af Benedicte Bull

Læs mere om Benedicte Bull
1 produkter
1 produkter
Latin-Amerika i dag : nye interesser og gamle bånd til USA, Kina, Russland, Midtøsten og Europa
Latin-Amerika i dag : nye interesser og gamle bånd til USA, Kina, Russland, Midtøsten og EuropaBenedicte Bull
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Latin-Amerika i dag : nye interesser og gamle bånd til USA, Kina, Russland, Midtøsten og Europa

Mere om Benedicte Bull

Du kan kun finde en enkelt bog af Benedicte Bull her hos Bog & idé. Det er "Latin-Amerika i dag : nye interesser og gamle bånd til USA, Kina, Russland, Midtøsten og Europa". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedicte Bulls "Latin-Amerika i dag : nye interesser og gamle bånd til USA, Kina, Russland, Midtøsten og Europa"

"Latin-Amerika i dag : nye interesser og gamle bånd til USA, Kina, Russland, Midtøsten og Europa" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicte Bull