Bog & idéBenedicte Dahlerup

Bøger skrevet af Benedicte Dahlerup

Læs mere om Benedicte Dahlerup
1 produkter
1 produkter
Konsekvenser
STREAM
KonsekvenserBenedicte Dahlerup
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Konsekvenser

Mere om Benedicte Dahlerup

Benedicte Dahlerup har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Dahlerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konsekvenser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Konsekvenser" udgivet af Skriveforlaget

Bøger af Benedicte Dahlerup

Benedicte Dahlerup har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Dahlerups bøger kommer i udvalgte formater. Dahlerups bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Konsekvenser" af Benedicte Dahlerup

Det er muligt at købe Benedicte Dahlerups "Konsekvenser" som lydbog. Du kan også altid have "Konsekvenser" af Benedicte Dahlerup med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Benedicte Dahlerup "Konsekvenser"

"Konsekvenser" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicte Dahlerup