Bog & idéBenedicte Schilling

Bøger skrevet af Benedicte Schilling

Læs mere om Benedicte Schilling
1 produkter
1 produkter
Professionsudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProfessionsudviklingBenedicte Schilling
315,00 DKK
Indbundet
(1)
Professionsudvikling

Mere om Benedicte Schilling

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Benedicte Schilling. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Schilling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionsudvikling" udgivet af Gyldendal - "Systemisk supervisionsmetodik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Systemisk supervisionsmetodik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Positionering, professionsudvikling og dansen i pædagogisk vejledning og supervision" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Benedicte Schillings bøger

Benedicte Schilling har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Benedicte Schilling fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Schilling udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benedicte Schillings "Professionsudvikling"

Hos Bog & idé er "Professionsudvikling" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Benedicte Schilling "Systemisk supervisionsmetodik"

Det er muligt at købe Benedicte Schillings "Systemisk supervisionsmetodik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicte Schilling