Bog & idéBenedikt af Nursia

Bøger skrevet af Benedikt af Nursia

Læs mere om Benedikt af Nursia
1 produkter
1 produkter
Benedikts Regel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Benedikts RegelBenedikt af Nursia
165,96 DKK
Hardback
(1)
Benedikts Regel

Mere om Benedikt af Nursia

Du kan kun bestille en enkelt bog af Benedikt af Nursia her hos Bog & idé. Det er "Benedikts regel". Det er Katolsk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benedikt af Nursias "Benedikts regel"

"Benedikts regel" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Katolsk Forlag.

Endnu en af Benedikt af Nursia fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikt af Nursia