Bog & idéBenedikte Brincker

Bøger skrevet af Benedikte Brincker

Læs mere om Benedikte Brincker
3 produkter
3 produkter
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Benedikte Brincker

Benedikte Brincker har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Brinckers seneste bøger.
Bøgerne fra Benedikte Brincker udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Cultural foundations of the common foreign and security policy of the European Union" udgivet af Copenhagen Political Studies Press

Benedikte Brinckers bøger

Benedikte Brincker har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Brinckers bøger som hæftet. Brinckers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedikte Brinckers "Det epidemiske samfund"

"Det epidemiske samfund" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Introduction to Political Sociology" af Benedikte Brincker

"Introduction to Political Sociology" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikte Brincker