Bog & idéBenedikte Brinker

Bøger skrevet af Benedikte Brinker

Læs mere om Benedikte Brinker
1 produkter
1 produkter
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Benedikte Brinker

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Benedikte Brinker. Det er "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benedikte Brinkers "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

Det er muligt at købe Benedikte Brinkers "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Brinker, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikte Brinker