Bog & idéBenedikte Exner

Bøger skrevet af Benedikte Exner

Læs mere om Benedikte Exner
2 produkter
2 produkter
Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andreBenedikte Exner
116,96 DKK
Hæftet
(0)
Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre
Hvorfor hjælpe andre?
Hvorfor hjælpe andre?Benedikte Exner
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvorfor hjælpe andre?

Mere om Benedikte Exner

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Benedikte Exner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Exners nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvorfor hjælpe andre?" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos Underskoven - "Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Benedikte Exners bøger

Du kan finde to bøger af Benedikte Exner her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Benedikte Exner bøger i flere formater. Bøgerne af Exner er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedikte Exners "Hvorfor hjælpe andre?"

"Hvorfor hjælpe andre?" kan købes som ebog. "Hvorfor hjælpe andre?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eget forlag¤i kommission hos Underskoven.

Benedikte Exner "Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre"

Hos Bog & idé er "Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikte Exner