Bog & idéBenedikte Holbæk

Bøger skrevet af Benedikte Holbæk

Læs mere om Benedikte Holbæk
1 produkter
1 produkter
Godt i gang med co-teaching
Godt i gang med co-teachingMarilyn Friend
399,95 DKK
Paperback
(0)
Godt i gang med co-teaching

Mere om Benedikte Holbæk

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Benedikte Holbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holbæks bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Benedikte Holbæks bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Godt i gang med co-teaching" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Marmaduke" i serien "Marmaduke" udgivet af Alinea

Mere om Benedikte Holbæks bøger

Der er to tilgængelige bøger af Benedikte Holbæk hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Benedikte Holbæk bøger i forskellige formater. Holbæk har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Benedikte Holbæks "Godt i gang med co-teaching"

Hos Bog & idé er "Godt i gang med co-teaching" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Benedikte Holbæk "Marmaduke"

"Marmaduke" kan købes online som materialekassette. Dette er en også en skøn bog fra Holbæk, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er med i serien "Marmaduke". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikte Holbæk