Bog & idéBenedikter Bock Pedersen

Bøger skrevet af Benedikter Bock Pedersen

Læs mere om Benedikter Bock Pedersen
1 produkter
1 produkter
I hvert fald I
BOEGERTILSTAERKPRIS
I hvert fald IKjels Slot Nielsen
348,56 DKK
Hæftet
(0)
I hvert fald I

Mere om Benedikter Bock Pedersen

Benedikter Bock Pedersen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "I hvert fald I". Det er Eksistensen, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I hvert fald I" af Benedikter Bock Pedersen

"I hvert fald I" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikter Bock Pedersen