Bog & idéBengt af Geijerstam

Bøger skrevet af Bengt af Geijerstam

Læs mere om Bengt af Geijerstam
1 produkter
1 produkter
Änglar och drakar : Gotlands kyrkor en kulturskatt
Änglar och drakar : Gotlands kyrkor en kulturskattBengt af Geijerstam
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Änglar och drakar : Gotlands kyrkor en kulturskatt

Mere om Bengt af Geijerstam

Der er bare én bog af Bengt af Geijerstam tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Änglar och drakar". Det er Eddy förlag, der har publiceret den på svensk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Änglar och drakar" af Bengt af Geijerstam

Det er muligt at købe Bengt af Geijerstams "Änglar och drakar" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Eddy förlag.

Endnu en af Bengt af Geijerstam fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt af Geijerstam