Bog & idéBengt Holst & Christina B. Kjeldsen

Bøger skrevet af Bengt Holst & Christina B. Kjeldsen

Læs mere om Bengt Holst & Christina B. Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Bengt Holst: Naturens stemme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bengt Holst: Naturens stemmeBengt Holst
49,76 DKK
Hardback
(0)
Bengt Holst: Naturens stemme

Mere om Bengt Holst & Christina B. Kjeldsen

Der er kun én bog af Bengt Holst & Christina B. Kjeldsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Bengt Holst: Naturens stemme". Det er FADL's Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bengt Holst & Christina B. Kjeldsens "Bengt Holst: Naturens stemme"

Det er muligt at købe Bengt Holst & Christina B. Kjeldsens "Bengt Holst: Naturens stemme" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kjeldsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt Holst & Christina B. Kjeldsen