Bog & idéBengt Holst

Bøger skrevet af Bengt Holst

Læs mere om Bengt Holst
1 produkter
1 produkter
Bengt Holst: Naturens stemme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bengt Holst: Naturens stemmeBengt Holst
49,76 DKK
Hardback
(0)
Bengt Holst: Naturens stemme

Mere om Bengt Holst

Der findes mange bøger skrevet af Bengt Holst online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Holsts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "The Giant Panda" i serien "Mad about Knowing" udgivet af Epsilon.dk - "Den store panda" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Bengt Holst: Naturens stemme" udgivet af FADL's Forlag - "Elefanten" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Isbjørnen" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk

Bengt Holsts bøger

Du kan købe fem bøger af Bengt Holst her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Holsts bøger kommer i samtlige formater. Bengt Holst bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Giant Panda" af Bengt Holst

"The Giant Panda" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Mad about Knowing". Det er Epsilon.dk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bengt Holst "Den store panda"

"Den store panda" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Holsts serie "Vild med Viden". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epsilon.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt Holst