Bog & idéBengt Liljenberg (red.)

Bøger skrevet af Bengt Liljenberg (red.)

Læs mere om Bengt Liljenberg (red.)
1 produkter
1 produkter
Mellan oss inte bara sundet : dansk-svenska litterära förbindelser
Mellan oss inte bara sundet : dansk-svenska litterära förbindelserBengt Liljenberg (red.)
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Mellan oss inte bara sundet : dansk-svenska litterära förbindelser

Mere om Bengt Liljenberg (red.)

Der er blot én bog af Bengt Liljenberg (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Mellan oss inte bara sundet : dansk-svenska litterära förbindelser". Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet den på flere sprog.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bengt Liljenberg (red.)s "Mellan oss inte bara sundet : dansk-svenska litterära förbindelser"

Det er muligt at købe Bengt Liljenberg (red.)s "Mellan oss inte bara sundet : dansk-svenska litterära förbindelser" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på flere sprog.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt Liljenberg (red.)