Bog & idéBengt Lindroth

Bøger skrevet af Bengt Lindroth

Læs mere om Bengt Lindroth
2 produkter
2 produkter
Väljarnas hämnd
Väljarnas hämndBengt Lindroth
369,95 DKK
HÆFTET
(0)
Väljarnas hämnd
Vi som inte var med i kriget : om Sverige, Norden, Europa och coronan
Vi som inte var med i kriget : om Sverige, Norden, Europa och coronanBengt Lindroth
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi som inte var med i kriget : om Sverige, Norden, Europa och coronan

Mere om Bengt Lindroth

Der er forskellige bøger fra Bengt Lindroth på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Lindroth.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Vi som inte var med i kriget : om Sverige, Norden, Europa och coronan" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Väljarnas hämnd" udgivet af Carlsson Bokförlag

Bøger af Bengt Lindroth

Du kan købe to bøger af Bengt Lindroth her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lindroth kommer blot som hæftet. Lindroths bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Carlsson Bokförlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vi som inte var med i kriget : om Sverige, Norden, Europa och coronan" af Bengt Lindroth

Det er muligt at købe Bengt Lindroths "Vi som inte var med i kriget : om Sverige, Norden, Europa och coronan" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Bengt Lindroth "Väljarnas hämnd"

Hos Bog & idé er "Väljarnas hämnd" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt Lindroth