Bog & idéBengt Ohlsson

Bøger skrevet af Bengt Ohlsson

Læs mere om Bengt Ohlsson
2 produkter
2 produkter
Swing
SwingBengt Ohlsson
359,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Swing
Föda åt min hämnd
Föda åt min hämndBengt Ohlsson
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Föda åt min hämnd

Mere om Bengt Ohlsson

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Bengt Ohlsson. På listen nedenfor har du Ohlssons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Swing" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Syster" udgivet af Albert Bonniers förlag

Bøger af Bengt Ohlsson

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Bengt Ohlsson hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Ohlsson som indbundet. Bøgerne af Ohlsson er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Albert Bonniers förlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bengt Ohlssons "Swing"

Hos Bog & idé er "Swing" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Bengt Ohlsson "Syster"

"Syster" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Albert Bonniers förlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt Ohlsson