Bog & idéBengt-Ove Andreassen

Bøger skrevet af Bengt-Ove Andreassen

Læs mere om Bengt-Ove Andreassen
2 produkter
2 produkter
Et kristent funderet religionsfag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et kristent funderet religionsfagKarna Kjeldsen
296,96 DKK
Hæftet
(1)
Et kristent funderet religionsfag
Religionsdidaktikk : en innføring
Religionsdidaktikk : en innføringBengt-Ove Andreassen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Religionsdidaktikk : en innføring

Mere om Bengt-Ove Andreassen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Bengt-Ove Andreassen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Andreassens bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bengt-Ove Andreassens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Urfolk og nasjonale minoriteter : i skole og lærerutdanning" udgivet af Fagbokforlaget - "Religionsdidaktikk" udgivet af Universitetsforlaget - "Religionsdidaktikk : en innføring" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Bengt-Ove Andreassens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bengt-Ove Andreassen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Bengt-Ove Andreassen kommer i forskellige formater. Andreassens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bengt-Ove Andreassens "Urfolk og nasjonale minoriteter : i skole og lærerutdanning"

Hos Bog & idé er "Urfolk og nasjonale minoriteter : i skole og lærerutdanning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Religionsdidaktikk" af Bengt-Ove Andreassen

Endnu en af Bengt-Ove Andreassen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt-Ove Andreassen