Bog & idéBenito Pérez Galdós

Bøger skrevet af Benito Pérez Galdós

Læs mere om Benito Pérez Galdós
1 produkter
1 produkter
Marianela
MarianelaBenito Pérez Galdós
69,95 DKK
EBOG
(0)
Marianela

Mere om Benito Pérez Galdós

Benito Pérez Galdós har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tristana, ER B". Den er publiceret af Easy Readers på spa. "Tristana, ER B" er desuden tilknyttet serien "Easy readers¤Lecturas faciles¤Clásico".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benito Pérez Galdós' "Tristana, ER B"

"Tristana, ER B" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Pérez Galdós' serie "Easy readers¤Lecturas faciles¤Clásico". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en skøn bog fra Pérez Galdós, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Benito Pérez Galdós