Bog & idéBenjamin Franklin

Bøger skrevet af Benjamin Franklin

Læs mere om Benjamin Franklin
4 produkter
4 produkter
Selvbiografi
SelvbiografiLone Winther
79,95 DKK
EBOG
(0)
Selvbiografi
Selvbiografi
STREAM
SelvbiografiBenjamin Franklin
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Selvbiografi
100 Quotes by Benjamin Franklin
STREAM
100 Quotes by Benjamin FranklinBenjamin Franklin
39,95 DKK
Lydbog
(1)
100 Quotes by Benjamin Franklin
100 citations de Benjamin Franklin
100 citations de Benjamin FranklinBenjamin Franklin
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 citations de Benjamin Franklin

Mere om Benjamin Franklin

Der er flere bøger skrevet af Benjamin Franklin tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Franklin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selvbiografi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Selvbiografi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Benjamin Franklin

Benjamin Franklin har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Benjamin Franklin bøger i et udvalg af formater. Franklins bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benjamin Franklins "Selvbiografi"

Hos Bog & idé er "Selvbiografi" tilgængelig som e-bog. Med "Selvbiografi" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Benjamin Franklin "Selvbiografi"

Det er muligt at købe Benjamin Franklins "Selvbiografi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Benjamin Franklin