Bog & idéBenjamin Hagelberg

Bøger skrevet af Benjamin Hagelberg

Læs mere om Benjamin Hagelberg
1 produkter
1 produkter
Kompendium  i Transfer pricing i multinationale koncerner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Transfer pricing i multinationale koncernerBenjamin Hagelberg
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Transfer pricing i multinationale koncerner

Mere om Benjamin Hagelberg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Benjamin Hagelberg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kompendium i Transfer pricing i multinationale koncerner". Den er publiceret af Kompendieforlaget på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium i Transfer pricing i multinationale koncerner" af Benjamin Hagelberg

Det er muligt at købe Benjamin Hagelbergs "Kompendium i Transfer pricing i multinationale koncerner" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kompendieforlaget.

Endnu en af Benjamin Hagelberg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benjamin Hagelberg