Bog & idéBenjamin Laier

Bøger skrevet af Benjamin Laier

Læs mere om Benjamin Laier
2 produkter
2 produkter
Håbets og handlingens pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håbets og handlingens pædagogikBenjamin Laier
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Håbets og handlingens pædagogik
Historieundervisning
HistorieundervisningRasmus Hermansen Rasmussen
299,95 DKK
Bog
(1)
Historieundervisning

Mere om Benjamin Laier

Hvis du søger en bog skrevet af Benjamin Laier, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Laiers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håbets og handlingens pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Historieundervisning" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Benjamin Laier

Der er to tilgængelige udgivelser af Benjamin Laier hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Benjamin Laier kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Laier er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benjamin Laiers "Håbets og handlingens pædagogik"

Det er muligt at købe Benjamin Laiers "Håbets og handlingens pædagogik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Historieundervisning" af Benjamin Laier

Hos Bog & idé er "Historieundervisning" tilgængelig som bog. Endnu en af Benjamin Laier skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benjamin Laier