Bog & idéBenjamin Øllgaard

Bøger skrevet af Benjamin Øllgaard

Læs mere om Benjamin Øllgaard
2 produkter
2 produkter
Dansk feltflora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk feltfloraBernt Løjtnant
737,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk feltflora
Scandinavian ferns
Scandinavian fernsBenjamin Øllgaard
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Scandinavian ferns

Mere om Benjamin Øllgaard

Der findes forskellige bøger skrevet af Benjamin Øllgaard tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Øllgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Benjamin Øllgaard udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Scandinavian ferns " udgivet af Rhodos - "Scandinavian ferns " udgivet af Rhodos - "Dansk feltflora" udgivet af Gyldendal

Bøger af Benjamin Øllgaard

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Benjamin Øllgaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Benjamin Øllgaard bøger i samtlige formater. Bøgerne af Øllgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Scandinavian ferns " af Benjamin Øllgaard

Det er muligt at købe Benjamin Øllgaards "Scandinavian ferns " som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rhodos.

"Scandinavian ferns " af Benjamin Øllgaard

"Scandinavian ferns " kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Rhodos, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Benjamin Øllgaard