Bog & idéBenn Bødker

Bøger skrevet af Benn Bødker

Læs mere om Benn Bødker
1 produkter
1 produkter
2100: Tusmørke
2100: TusmørkeBenn Bødker
49,95 DKK
EBOG
(0)
2100: Tusmørke

Mere om Benn Bødker

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Benn Bødker. Bogen har titlen "2100: Tusmørke". Det er Forlaget Corto, der har udgivet den på dansk. "2100: Tusmørke" er desuden udgivet i serien "2100".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benn Bødkers "2100: Tusmørke"

"2100: Tusmørke" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "2100: Tusmørke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Bødkers serie "2100". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Corto.

Endnu en af Benn Bødker skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benn Bødker