Bog & idéBenny Dahl

Bøger skrevet af Benny Dahl

Læs mere om Benny Dahl
2 produkter
2 produkter
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse
Kirurgisk Kompendium Kittelbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgisk Kompendium KittelbogJens Hillingsø
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Kirurgisk Kompendium Kittelbog

Mere om Benny Dahl

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Benny Dahl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal - "Kirurgisk Kompendium Kittelbog" udgivet af Gyldendal - "BILLEDSTORM. CD-ROM MULT" udgivet af Multilearning

Bøger af Benny Dahl

Du kan købe tre bøger af Benny Dahl her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Benny Dahl bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Dahl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kirurgi i akutmodtagelse" af Benny Dahl

Hos Bog & idé er "Kirurgi i akutmodtagelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kirurgisk Kompendium Kittelbog" af Benny Dahl

"Kirurgisk Kompendium Kittelbog" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Dahl