Bog & idéBenny Engelbrecht og Flemming Sørensen

Bøger skrevet af Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen

Læs mere om Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen
1 produkter
1 produkter
De politiske håndværkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
De politiske håndværkereBenny Engelbrecht og Flemming Sørensen
207,46 DKK
Hæftet
(2)
De politiske håndværkere

Mere om Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen. Bogen har titlen "De politiske håndværkere". Det er Pressto, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De politiske håndværkere" af Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen

Det er muligt at købe Benny Engelbrecht og Flemming Sørensens "De politiske håndværkere" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pressto.

Endnu en af Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen