Bog & idéBenny Jacobsen

Bøger skrevet af Benny Jacobsen

Læs mere om Benny Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Folkeskolen
FolkeskolenBenny Jacobsen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Folkeskolen

Mere om Benny Jacobsen

Der findes forskellige bøger fra Benny Jacobsen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jacobsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Liv i Danmark" udgivet af Columbus - "70 læringsaktiviteter til samfundsfag" udgivet af Columbus - "Styr på samfundet" udgivet af Columbus - "Folkeskolen" udgivet af Billesø og Baltzer - "Liv i Danmark 2" udgivet af Columbus - "Sociologi og modernitet" udgivet af Columbus - "Liv i Danmark" udgivet af Columbus - "Den politiske dansker - og det politiske Danmark" udgivet af Columbus - "Samfundsfag for voksne" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Benny Jacobsen

Benny Jacobsen har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Benny Jacobsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benny Jacobsens "Liv i Danmark"

"Liv i Danmark" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Benny Jacobsen "70 læringsaktiviteter til samfundsfag"

Det er muligt at købe Benny Jacobsens "70 læringsaktiviteter til samfundsfag" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Jacobsen