Bog & idéBenny Schytte

Bøger skrevet af Benny Schytte

Læs mere om Benny Schytte
2 produkter
2 produkter
Anvisning 218: Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger
Anvisning 218: Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygningerDan Hoffmeyer
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 218: Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger
Legepladsens pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Legepladsens pædagogikBenny Schytte
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Legepladsens pædagogik

Mere om Benny Schytte

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Benny Schytte. På listen nedenfor ser du Schyttes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Legepladsens pædagogik" udgivet af Frydenlund - "Folkeskolens udeanlæg" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Benny Schyttes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Benny Schytte hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Benny Schytte bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Schytte er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Legepladsens pædagogik" af Benny Schytte

Det er muligt at købe Benny Schyttes "Legepladsens pædagogik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Benny Schytte "Folkeskolens udeanlæg"

Det er muligt at købe Benny Schyttes "Folkeskolens udeanlæg" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Schytte