Bog & idéBenny Vindelev

Bøger skrevet af Benny Vindelev

Læs mere om Benny Vindelev
1 produkter
1 produkter
Konfirmandundervisning med hjerne, mund og hænder
Konfirmandundervisning med hjerne, mund og hænderBenny Vindelev
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Konfirmandundervisning med hjerne, mund og hænder

Mere om Benny Vindelev

Du kan kun købe en enkelt bog af Benny Vindelev her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Konfirmandundervisning med hjerne, mund og hænder". Den er udgivet af RPF på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konfirmandundervisning med hjerne, mund og hænder" af Benny Vindelev

Det er muligt at købe Benny Vindelevs "Konfirmandundervisning med hjerne, mund og hænder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er RPF, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Benny Vindelev skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Vindelev