Bog & idéBent Aage Jørgensen

Bøger skrevet af Bent Aage Jørgensen

Læs mere om Bent Aage Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Psykodynamisk organisationspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologiRandi Luggin
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi

Mere om Bent Aage Jørgensen

Der er mange bøger af Bent Aage Jørgensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Grupper" udgivet af Frydenlund - "Psykodynamisk organisationspsykologi" udgivet af Gyldendal

Bent Aage Jørgensens bøger

Du kan finde fire bøger af Bent Aage Jørgensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Bent Aage Jørgensen bøger i flere forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Aage Jørgensens "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Bent Aage Jørgensen

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Aage Jørgensen