Bog & idéBent B. Andresen

Bøger skrevet af Bent B. Andresen

Læs mere om Bent B. Andresen
2 produkter
2 produkter
Disponibel model til analyse og problemløsning - en undersøgelse i pædagogiske dagtilbud
Disponibel model til analyse og problemløsning - en undersøgelse i pædagogiske dagtilbudBent B. Andresen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Disponibel model til analyse og problemløsning - en undersøgelse i pædagogiske dagtilbud
Paideia 08 - november 2014
Paideia 08 - november 2014Bent B. Andresen
188,95 DKK
EBOG
(0)
Paideia 08 - november 2014

Mere om Bent B. Andresen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Bent B. Andresen. På listen nedenfor ser du Andresens nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bent B. Andresens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Styrket kollektiv og analytisk praksis gennem brug af data" udgivet af Dafolo A/S - "Pædagogisk brug af IT i folkeskolen" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "IT-pædagogisk dimension i læreruddannelsen " udgivet af Undervisningsministeriet - "Banebrydende teknologier - IT-inddragelse, der gør en forskel " udgivet af KVIS Kvalitetsprogrammet - "Pioneering technologies - IT-use that makes pioneering " udgivet af KVIS Kvalitetsprogrammet - "Børn i en digital kultur" udgivet af HansReitzels - "Kvalitet i e-læring" udgivet af Christian Ejlers - "Læringsscenarier - hvor it gør en forskel " i serien "Håndbogsserien" udgivet af Malling Beck - "Pædagogisk indsatsteori" i serien "Digital læring på ungdomsuddannelserne" udgivet af eVidenCenter - "Slettet post" udgivet af Orfeus - "Det ved vi om læringsmiljø og læsning" i serien "LP-serien" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om pædagogisk analyse og kompetenceudvikling" i serien "LP-serien" udgivet af Dafolo - "Relationer på biblioteket" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Billeder af en udviklingsorienteret folkeskole" i serien "Læringsmiljø og pædagogisk analyse - LP-modellen.dk" udgivet af Professionshøjskolen University College Nordjylland - "Paideia 08 - november 2014" udgivet af Dafolo A/S - "Relationer på biblioteket" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Børn i en digital kultur" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Disponibel model til analyse og problemløsning - en undersøgelse i pædagogiske dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Det ved vi om pædagogisk analyse og kompetenceudvikling" i serien "LP-serien" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om læringsmiljø og læsning" i serien "LP-serien" udgivet af Dafolo - "God pædagogisk praksis" udgivet af Dafolo - "Skolen som lærested" i serien "F2000" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Almen matematik" i serien "Videre med viden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bent B. Andresen

Du kan finde 23 bøger af Bent B. Andresen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Bent B. Andresen bøger i samtlige formater. Andresen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Styrket kollektiv og analytisk praksis gennem brug af data" af Bent B. Andresen

Hos Bog & idé er "Styrket kollektiv og analytisk praksis gennem brug af data" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogisk brug af IT i folkeskolen" af Bent B. Andresen

Endnu en af Bent B. Andresen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Bent B. Andresen