Bog & idéBent Dahl

Bøger skrevet af Bent Dahl

Læs mere om Bent Dahl
1 produkter
1 produkter
Gastronom
GastronomBent Dahl
1239,95 DKK
Indbundet
(0)
Gastronom

Mere om Bent Dahl

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Bent Dahl. På listen nedenfor har du -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gastronomer" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Hvem tegner billedet af islam og muslimer i danske medier?" udgivet af Netavisen Sameksistens.dk - "Gastronom" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger af Bent Dahl

Du kan købe tre bøger af Bent Dahl her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. -s bøger kommer i flere formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gastronomer" af Bent Dahl

Hos Bog & idé er "Gastronomer" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

"Hvem tegner billedet af islam og muslimer i danske medier?" af Bent Dahl

"Hvem tegner billedet af islam og muslimer i danske medier?" er tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Netavisen Sameksistens.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Dahl